El Club Bàsquet Calella ja té la seva escola a l’Índia

Els quatre entrenadors del Club Bàsquet Calella que han estat a l’Índia en el context d’un programa esportiu de voluntariat coordinat per l’Associació Egala, que té projectes, a part de l’Índia, al Senegal i la Costa d’Ivori, ja han tornat a casa. La jugadora del primer equip sénior, Nausica Musach, i els entrenadors, Albert Perarnau i Quique i Toni Camacho, han estat els escollits pel club esportiu calellenc per posar la ‘primera pedra’ a l’escola de bàsquet que tutelaran des de la nostra població a partir d’ara i que se suma a les tres que ja hi ha a la zona, coordinades per altres tres clubs de la província de Barcelona.

Una idea de l’Associació EGALA amb el suport de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) que busca sumar clubs esportius per fer escoles esportives i fer créixer les lligues a altres països, que és el que més motiva als nens i les nenes. Un projecte on també col·labora la Fundació Vicens Ferrer.

Albert Perarnau, entrenador del CBC.

L’escola que ha tutelat el CBC porta per nom BKS (Bukkarayasamudram) i compta amb un total de 85 nens i nenes d’edats compreses entre els 5 i els 14 anys. Els equips es fan en funció de les necessitats i poden ser mixtes. L’estada dels 4 entrenadors del club ha durat quinze dies, temps que han invertit a entrenar als joves i fer formació integral al personal tècnic local.

L’Associació Egala, la Federació i el Club Bàsquet Calella han sumat esforços per a poder portar el material necessari pels entrenaments.

 

Albert Perarnau parla d’una experiència molt intensa i explica que difícilment oblidaran les cares de felicitat de tota la canalla.

Aquesta nova proposta solidària s’afegeix a d’altres iniciatives similars ja existents, com les que desenvolupen clubs catalans com la Unió Esportiva Sant Cugat, el QBasket Sant Cugat i la Unió Esportiva Mataró.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.