Emotiu retrobament entre un ciclista accidentat i el mosso que el va socórrer

Avui hem conegut la història d’un ciclista que va patir un accident mentre participava a la prova Gran Fondo Calella i el mosso que el va socórrer i el va protegir de l’embat de la resta de corredors del pilot. Ha sigut gràcies a un vídeo que Mossos d’Esquadra ha compartit a les xarxes socials i en que es pot veure el moment en què s’han retrobat, temps després. Un desenllaç feliç que permet posar en valor l’actuació del cos policial i recordar que cal circular amb precaució i prenent totes les mesures de seguretat.

Es va col·locar de cap de cursa només sortir de Calella i va caure de la bici uns pocs quilòmetres més endavant, en una de les corbes que hi ha a la carretera N-II al seu pas per Sant Pol de Mar. El ciclista accidentat a la prova Gran Fondo Calella ho ha explicat en un vídeo publicat pels Mossos d’Esquadra, en que ens ofereix el moment en què es retroba amb l’agent que obria la cursa i que es va aturar per auxiliar-lo i protegir-lo de la resta del pilot perquè no l’atropellés.

Aquest és el relat que coneixem a partir del vídeo que ha publicat Mossos d’Esquadra, que ens permet assistir al moment en què es retroben víctima i l’agent que el va socórrer.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.