El Mercat del Disc torna aquest cap de setmana a Calella

Melòmans de totes les edats no poden deixar escapar l’oportunitat de visitar el Mercat del Disc que s’instal·larà al rovell de l’ou de Calella, amb tot tipus de productes relacionats amb la música. Des de vinils antics, gairebé peces de col·lecció que ara tornen a estar molt de moda, a reedicions, però també CDs i cintes de casset, samarretes i pòsters. Ho trobareu a la Plaça de l’Ajuntament, del divendres 2 d’agost al diumenge 4 d’agost, cada dia de deu del matí a deu de la nit.

Gairebé deu edicions del Mercat del Disc, que torna aquest cap de setmana a la Plaça de l’Ajuntament, una oportunitat per als que busquen peces quasi úniques dels seus grups de música preferits. Hi haurà vinils antics i reedicions – un format que torna a estar de moda –, però també CDs, DVDs musicals, o les cintes de casset que havien acompanyat a tantes i tantes famílies en el trajecte en cotxe cap al seu destí de vacances.

Àngel Prat, de Firadisc, que organitza el Mercat del Disc, n’ha parlat a Ràdio Calella TV.

Ara els vinils tornen a estar de moda. És peça per a molts joves que comencen en el món de la música, sobretot vinil de segona mà però també alguna cosa nova que surt i reedicions, també portarem CDs i cintes de casset per posar al cotxe, els recopilatoris de tota la vida, a més de pòsters, xapes, samarretes… Tot el que té a veure amb la música.

Serà punt de trobada per a melòmans de totes les edats, els més joves que ara descobreixen bandes mítiques del rock i el heavy dels anys 80 i 90; i les que no van deixar de sonar hores i hores a les emissores musicals al tombar de mil·lenni. És el que té més sortida, segons l’organitzador del Mercat del Disc.

Tipus els discs clàssics de Pink Floyd, Deep Purple, Led Zepellin, Iron Maiden, Metallica… Ara també es ven molt i la gent jove busca vinils dels anys 2000 de Red Hot Chilly Pepper, Blur o Oasis, que se’n feien molt pocs perquè ja circulaven els Cds.

El Mercat del Disc funcionarà els dies 2, 3 i 4 d’agost a la Plaça de l’Ajuntament, de deu del matí a deu de la nit.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.