[Àudio] [Coblejant] Programa 395: ESPECIAL: Com avalua el jurat?

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A l’Àrea de Campionat, com avalua el jurat als concursos de sardanes? Parlem amb experts que ens expliquen les claus i els secrets d’aquest col·lectiu, en exclusiva al Coblejant!

A les Connexions, el 66è Festival de la Sardana de Ceret ens ha deixat moltes imatges que repassem al Coblejant! I al Traspàs de Cobla, la flabiolaire Carla Mallarach, estudiant de l’ESMUC serà la nova integrant de la cobla Mediterrània després que Montse Soques no torni de la seva excedència. A les Notícies, construït un monument a la sardana! Sabrem a on!

A les Recomanacions, tenim els programes dels dos concerts de cobla més destacats de l’estiu: Calonge i Palamós, els descobrim al Coblejant! I aquesta setmana et proposem la primera píndola estiuenca de “Sardanes des de 0” i ens preguntem “Què és una sardana?”

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella  i en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local que s’emet per 75 emissores a tots els Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.