[Àudio] [Coblejant] Programa 391: ESPECIAL: Com s’interpreta una sardana?

▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

A Amb Qui Coblejem Avui?, us portem un especial de com s’interpreta una sardana? Parlem amb experts d’arreu del país que ens donen les claus d’una interpretació excel·lent i tot el que cal tenir en compte.

A les Recomanacions, gairebé en marxa la cinquantena de cicles d’estiu del país. On i quan són? El Coblejant te’ls desgrana per dies i zona geogràfica! A les Notícies, el Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona ha entregat aquest dijous les Beques de la Societat d’Artistes Intèrprets o Executants per a alumnes d’instrument de cobla.

La corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals busca concerts de cobla per emetre per 3 cat i les entitats poden ja enviar les seves propostes. I mor als 87 anys el compositor cabrilenc Sigfrid Galbany. Ha deixat una producció d’un centenar de sardanes, la majoria enregistrades en disc d’estudi.

Tot això i molt més a Coblejant, un magazín de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella  i en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local que s’emet per 75 emissores a tots els Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.