Oncolliga crida a participar a la marxa contra el càncer

Nova cita solidària amb les persones amb càncer i les seves famílies. Oncolliga Calella ha obert inscripcions per a la marxa per l’entorn natural que tindrà lloc el diumenge 26 de maig, arribant a la quinzena edició de la iniciativa. Els beneficis que s’obtinguin es destinaran a finançar els diversos projectes que impulsa l’entitat, com ara la psicooncologia, el servei de suport immediat a domicili (SSID) o el préstec de material ortopèdic.

El diumenge 26 de maig sortirà la marxa d’Oncolliga Calella des del Passeig Manuel Puigvert. S’espera una marea de solidaritat amb les persones amb càncer i les seves famílies, en una iniciativa que arribarà a la quinzena edició, consolidant el format. S’han previst dos recorreguts: el de 8 quilòmetres, que arriba al Far i Les Torretes; i el de 12 quilòmetres, que puja fins a Puig de Popa.

S’han obert les inscripcions anticipades, que es poden fer presencialment al local del carrer Costa i Fornaguera, en línia a oncolliga.cat; o bé per mitjà d’un ingrés bancari a l’entitat CaixaBank. També es podran fer abans que s’hi doni el tret de sortida. El preu és de 10 euros.

L’organització ha previst un punt d’aigua i un altre avituallament amb fruita. A l’arribada – al monument a La Sardana del Passeig Manuel Puigvert – es donarà un entrepà a tots els participants, i després el sorteig dels premis cedits per empreses localsMaria Pera, portaveu d’Oncolliga Calella, explica quins obsequis hi haurà en joc:

Tota la recaptació anirà íntegrament destinada a finançar els projectes que l’entitat té a la ciutat per a les persones amb càncer i les seves famílies.

INSCRIPCIONS:
📍 Al local d’Oncolliga a Calella. Del 6 al 24 de maig de 17 h a 20 h (c/ Costa Fornaguera, 34. Calella).
🔗 A la pàgina web de la Fundació Oncolliga. Qui faci la inscripció a través de la web d’Oncolliga podrà recollir la samarreta al local d’Oncolliga Calella (del 6 al 24 de maig) o el mateix dia de la Marxa de Calella (26 de maig).
💳 Mitjançant transferència bancària. Fins divendres 24 de maig a “La Caixa” compte ES30 2100 1022 1102 0016 3382. Referència: Marxa Solidària, el nom i la talla dels inscrits.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.