Llibertat amb càrrecs per al presumpte autor de l’incendi al Càmping Enmar


Llibertat amb càrrecs per l’home detingut pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor de l’incendi que va cremar 37 bungalous del Càmping Enmar de Pineda de Mar, la nit del 3 de març. Segons avança la periodista Anna Punsí, és un veí del Vallès sense antecedents policials, que va ser arrestat dimecres passat, 24 d’abril. Explica que hi ha imatges del seu cotxe al lloc dels fets i de com va calar-hi foc. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions relacionades amb el cas.

El detingut va fer servir benzina, que va repartir per una desena de punts del càmping per provocar l’incendi, segons avança la periodista Anna Punsí, especialitzada en temes de successos. Explica que hi ha imatges del seu cotxe al lloc dels fets i de com va calar-hi foc.

L’incendi no va causar ferits però sí “va posar en risc la vida de quatre persones” – tal com afirmen fonts policials – que són les que en aquell moment estaven dormint en una autocaravana. 17 bulgalous van quedar completament calcinats i una vintena més, afectats.

El fort vent que bufava aquella nit va ajudar a propagar les flames, que es van escampar molt de pressa per la filera de cabanyes. La virulència de les flames va alertar els veïns, que també van sentir explosions. Setze dotacions dels Bombers van treballar fins l’endemà al matí en l’extinció del foc. Aquell mateix dia, l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ja va apuntar la possibilitat que el foc hagués estat provocat.

No es tanca cap línia d’investigació. Que hi hagin diferents focus a la vegada… La policia hi està molt a sobre i que sigui intencionat és una de les opcions sobre les que s’està treballant.

Hi ha diverses hipòtesis sobre la taula, i una d’elles és que hauria actuat per encàrrec. La investigació policial continua oberta i no es descarten més detencions.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.