Últimes representacions dels “nous Pastorets” de Joventut Artística

Foto: Ajuntament de Calella

Joventut Artística tancarà aquest cap de setmana el cicle de representacions de l’adaptació que ha fet de “L’Estel de Natzaret” de Ramón Pàmies, sota la direcció de Judit Vilella. “Jesus is coming” és la versió que han fet del clàssic del Nadal per donar-li un aire més modern, lligat a l’actualitat i pensat també per al públic familiar. No hi falten les escenes clàssiques, les capdals de la història del naixement del fill de Déu, ni alguns personatges que s’han convertit en imprescindibles i li donen el punt d’humor, com la parella de pastors Jonàs i Mataties. Joventut Artística va estrenar l’obra el dia de Sant Esteve i aquest diumenge en farà la sisena representació. Encara hi ha entrades disponibles al portal del grup teatral calellenc, al preu de 10 euros.

Les dues últimes funcions de Jesús is coming es faran aquest cap de setmana, tancant el cicle de sis representacions de l’adaptació del text original de Ramón Pàmies amb el qual han volgut donar una visió més contemporània de la història sobre el naixement de Jesús, la lluita del bé i del mal entre àngels i dimonis, i diverses històries i diàlegs de pastors que rememoren el primer Nadal.

L’obra està dirigida per Judit Vilella i compta amb Susanna Bonilla com a adjunta a direcció. Núria Grima s’ha encarregat de la direcció musical i Laura Janer, de l’elenc. A continuació podeu recuperar l’entrevista amb l’equip directiu al programa La Ciutat:

La funció de dissabte 14 de gener es farà a les nou del vespre i serà a benefici de Càritas Calella. La de diumenge 15 de gener, a les sis de la tarda. Les entrades es poden comprar aquí. Qui no hagi pogut assistir-hi de públic, tindrà l’oportunitat de veure l’obra a través de Ràdio Calella TV, aquest mateix diumenge a les 18.15h. Al portal web i a través de les xarxes socials es publicarà l’enregistrament fet d’una de les  representacions del passat cap de setmana.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.